maandag 3 december 2012

Over banden

Voor de tassenfan staat hier een plaatje dat mijn aandacht riep. Het gaat niet om de tas zelf, en zeker niet om de website. Eerlijk gezegd heb ik me er verder niet eens in verdiept... het is geloof ik een winkel.... :-)

Maar het gaat om de hengsels en de manier waarop je de tas met lange hengsels over je schouder(s!) kunt dragen. Het gaat om het plaatje bovenaan in het midden.

Je kunt de banden beide aan een kant nemen of een band over je hoofd naar de andere schouder doen, waardoor het gewicht van de tas beter over beide schouders wordt verdeeld!

Ik had dit nog nooit eerder gezien, en ik wilde dat graag met jullie delen. Een tas die op één heup hangt, maar wel over beide schouders is verdeeld. Niet alleen het gewicht is verdeeld, maar zo zit hij ook goed vast, glijdt niet van de schouder, of kan in het ergste geval niet gemakkelijk van je afgerukt worden door een of andere onverlaat!


Groetjes,


Merel

 www.birdblocks.com

3 opmerkingen:

Carin Wijnand zei

zo slim, dank je wel :)

Anoniem zei

goed zeg dat is een idee, bij mij schuift de tas iedere keer van mijn schouder. dit is een oplossing, dank je wel nog een fijne dag. groetjes uit luxemburg
Carla Meysembourg

Jantine zei

He, die is slim, die ga ik zeker onthouden!