zaterdag 15 december 2012

Over ons buurtje, deel 12

Het wordt eens tijd dat we wat mensen in ons dorpje laten rondlopen. Maar om nou zo maar een beetje doelloos te hangen, dat is niet de bedoeling. Bijvoorbeeld iemand die een hondje uitlaat :-) dat is gezellig.
 

Met de toevoeging van bevolking zijn we aan het eind gekomen van de BLOM van dit jaar!

Riet is altijd lekker vlot, dus die heeft meteen het hele dorp in elkaar gebouwd. Ze voegde er zelf nog een schoolplein met een groot hek aan toe, en een kioskje in het park/de speeltuin.

Het hele dorp van Riet:

Leuk geworden hè!

Houd deze plek goed in de gaten voor wat we voor volgend jaar allemaal van plan zijn! Het wordt een leuk, druk en feestelijk jaar!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Shirley zei

Gezellig buurtje is dat! Leuk zo'n snelle dame om te showen. En van jouw vorige blogjes: enige stof met die stippen, en handig zo'n lap zilverstof; mooie quilt is dat met die ster, en jammie van het mousje d'amour. Leuk he, HP, 'k heb ze allemaal al gelezen in het Engels, daags nadat ze uit waren gekomen; zonde van de kerstbal, maar ja, kan gebeuren, en wat een goede tip met plakband de schilvertjes opruimen; topspul, die licketygrip, ik ben er ook helemaal aan verknocht!

Anoniem zei

dank je wel voor die leuke patroontjes van ons dorp, is heel leuk geworden, moet eerst nog tijd kopen om te kunnen beginnen, en andere projekten afmaken. Maar heb al wel alle patroontjes opgeslagen om een keertje te maken. Alsnog hartelijk bedankt en fijne feestdagen en gezond en kreatief 2013
groetjes uit luxemburg
Carla Meysembourg-Rijnaarts