donderdag 13 december 2012

Over Harry

Tuurlijk is ie af! Kijk maar:


Twee kleine plooitjes meegestikt met de bies, maar ze zijn zo klein, het valt niet op. Misschien herstel ik het nog eens :-)   Of niet... Voorlopig hangt ie netjes in de winkel, en als de kerst voorbij is, dan stop ik 'm misschien nog even in de wasmachine, ik ben benieuwd hoe het quiltwerk dan opkomt.


Deze kreeg ik van mijn lief, lief hè. Mousse van de liefde, want als het chocoladesmaak is, dan gaat bij mij de liefde ook door de maag hoor :-)
T is chocolademousse met stukjes brownie erin!

Oh ja en Harry.... Harry Potter dat is. Boek 1 was in één dag uit. Boek 2 wilde toch echt dat ik in hem begon op de avond waarop ik om 0.15u thuis kwam, en dat is nu ook alweer bijna op de helft. Kortom, ik vind het leuk. Met dit tempo ben ik voor oud en nieuw wel klaar met de hele reeks. Maar er komt zo natuurlijk weinig meer uit mijn handen, en dat vind ik ook jammer :-) Bovendien is het ook zonde als alle Harry zo snel op raakt, dus na dit boek wil ik even een pauze! Gelukkig heb ik ook niet alle boeken tegelijk te leen gekregen, dus na boek 5 'moet' ik wel stoppen....
Of zouden ze onderhand bij de bieb wel zonder reserveren te vinden zijn?

Als je je nog wilt inschrijven voor de kerstworkshop, dat kan nog voor zowel de vrijdag als de zaterdag (21 en 22 december 2012). Kijk hier nog even voor de mogelijkheden. Ik heb alvast lekkere chocolaatjes gehaald, dan haal ik die ochtend ook nog wat vers snoepwaar.

Na zo'n affo is het altijd even de vraag wat ga ik nu aanpakken? (er ligt genoeg, LOL) Oh, er schiet me geloof ik zojuist een ideetje voor het quilten van de rand van deze quilt in mijn hoofd :-) Probleem opgelost (2 problemen eigenlijk,  LOL)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Marjolein Ztm zei

Ach, Harry Potter. Ik heb hier alle zeven boeken. En ook nog gelezen. Ook alle dvd's. Ook heel leuk om te kijken. Eigenlijk zou je eerst de dvd's moeten bekijken en daarna pas de boeken lezen. Miste nl. best bepaalde dingen in de film. Maar ja, je bent nu eenmaal beperkt in de film. Vandaar eerst kijken, dan lezen.
Als je klaar bent met HP dan volgt hier een tip voor het volgende. De Narnia cronicles. Ook een aanbeveling waard.
En ook deze serie van de van Thea Beckman "Kinderen van Moeder Aarde, Het helse paradijs en Het Gulden Vlies van Thule" is zeker de moeite waard.
Wie denk dat kinderboeken niet door volwassenen gelezen mogen worden moeten echt hieraan eens beginnen.
Veel lees plezier.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Louis zei

Je mag deel 6 en 7 ook van mij lenen hoor :=) als het in het Engels mag tenminste.