dinsdag 11 maart 2014

Over afmaken

Jaren geleden, letterlijk járen... maakte ik een naaimachine-onderlegger, bíjna af. bijna, want er was iets mee, de bies was niet lang genoeg, hij zat er niet zo mooi omheen (als ik zou willen), bla bla bla.

In een hoek gegooid (niet letterlijk, maar figuurlijk, want: opgevouwen en ergens onderop gelegd, dat is een hele goede manier om bij mij hele lange tijd uit het zicht te verdwijnen, LOL)

Nu ik ook alweer een hele tijd een naaimachine tafeltje heb, met een verlaagd plateau voor de machine zelf, waardoor het werkblad op gelijke hoogte is met het tafelblad (wat ik overigens ideaal vind!) heb ik dat ding allang niet meer nodig. Nodig, ach, wat is nodig, echter ik kán het nu niet eens meer gebruiken waarvoor het ontworpen is.

Maar goed ik kwam dat ding weer eens tegen, en ik heb er een nieuwe functie voor bedacht!

Dus afmaken! Niet zeuren over precies, en klopt niet, en is niet netjes genoeg, gewoon afmaken!

In plaats van onder de naaimachine (waarbij je een heel stuk bedekt, dus wat maakt het eigenlijk uit dat het niet perfect netjes is), gaat het nu aan het bed! De flap met de sterren onder het matras steken en de flap met de zakjes (het deel met de flying geese) hangt over de rand. Kan je mooi je boek in laten glijden, de afstandsbediening in steken, je telefoon in de buurt houden enz.... Nee er kan nog net geen glas water op, of zou die ook in zo'n zakje rechtop blijven staan?....


Kijk, zo past er mooi een boek in.
(een kookboek over exotische groenten en fruit in dit geval, dit lag even het dichtst bij :-)   )

En voila, weer een affo, en de stapel is een ietsje lager! Blij!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi Merel, niet helemaal perfect ook een biet, je hebt een affo;ziet er leuk uit; is functioneel en je stapel is gekrompen, ik lees alleen maar voordelen!hihihi groetjes Adri.