zaterdag 22 maart 2014

Over roodkapje

Omdat het thuis altijd zo'n gedoe is gebruik ik mijn opvouwbare flanellen designwall eigenlijk nooit. Rosie vindt het namelijk heel leuk om er achter te gaan zitten en als ik dan een lapje op de designwall leg, dan hakt zij fijn haar nagels in mijn vingers. Op de achterkant van de designwall zie je natuurlijk alleen die vingers een beetje bewegen en dat is voor een kat natuurlijk onweerstaanbaar! Logisch.

Maar voor mij ook logisch dat ik niet elke keer zin heb in kattennagels in mijn vingers, toch? Dat is niet het enige, want de lapjes die anders nog netjes aan het flanel blijven 'plakken' vallen door zo'n Rosie-actie wel allemaal op de grond, dus lekker een beetje 'designen' is er dan ook niet meer bij.

OK, nu roepen jullie natuurlijk: houd die kat dan uit je kamer... Tsja, 't is een idee... maar gesloten deuren dat zijn ze hier niet gewend, en dan gaan ze dus wel e-n-o-r-m te keer aan de andere kant. de bovenburen zouden accuut de dierenbescherming gaan bellen! (Ja, het zijn verwende krengetjes, maar zo lief!)

Anyway, dat is dus mijn smoes voor het feit dat dit voorgesneden stapeltje lapjes dus al tijden en tijden klaar ligt en niet even aan elkaar gezet is.

Op quiltweekeind kom ik de lapjes netjes op de designwall verdelen en in elkaar zetten. Fluitje van een cent, en zo gedaan. De buitenrand lag ook klaar bij het setje voorgesneden lapjes. Maar helaas ik had nog geen binnenrand gesneden. waarschijnlijk had ik toen ik het pakketje sneed nog geen beslissing genomen over welke stof ik voor de binnenrand wilde...Wat denk jij? Zal ik de rode doen? Nee, ik denk dat ik die te fel aanwezig vind, ik denk dat ik dat blauwe bloemetje maar doe...

Maar ja, geen binnenrand, dus je raadt het al... opvouwen, opbergen en hup het volgende project uit zoeken om aan te werken!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

3 opmerkingen:

Anoniem zei

ik zou niet voor rood gaan, maar voor één van de andere kleuren die er in zitten. wat wordt de buitenrand?

Paula zei

Wij hebben voor de poes de deur krukken omhoog moeten zetten want anders maakt ze alle deuren open

Anoniem zei

Hi Merel, zoveel mensen/ zoveel meningen natuurlijk!
Maar ik zou ook voor een blauw randje gaan.
Groetjes Adri.