maandag 31 augustus 2015

Over rood, paars, oranje en veel lekker licht

Het is hoog tijd dat ik de MOD Stash pakketjes van de afgelopen maanden laat zien!


Wil je ook maandelijks zo'n leuk kleurrijk pakketje ontvangen, wordt lid van deze club. Verderop staan nog twee mooie kleuren!

Hieronder een van de  Low Volume pakketjes, daarvan vind je er verder op ook nog twee.

Low Volume stofjes werken prachtig als achtergrondstoffen die net even iets meer hebben dan een wit-op-witje. Voor een levendige MODerne quilt een onmisbaar ingrediƫnt. Maar ook een quilt die geheel gemaakt is met deze stoffen is een prachtige keuze. Met een mooie rustige, zachte uitstraling is een Low Volume quilt de eerste die je grijpt voor een relaxavondje op de bank met een boek en een kaarsje aan.


De stof die ik als achtergrond voor deze foto koos hebben we in diverse kleuren van de regenboog. De stof heet Just Color Swirl


Deze zonnige stof moest ik gewoon even laten zien :-) het is Sanibel van Gina Martin by Moda. Nog even van de zomer genieten hoor!


Wordt je van regen treurig? Niet meer als je deze vrolijke paraplu's ziet van de serie Rain or shine by Dashwood, maar je kan natuurlijk ook onderstaand de zonnetjes kiezen, uit dezelfde serie!Drie vrolijke Modern Stash pakketjes en drie rustgevende Low Volume setjes, bestel ze per stuk, of wordt lid voor een heel of een half jaar! Kijk op de website voor meer informatie en stuur een email!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com


Birdblocks, quiltshop Amsterdam

creating rainbows

Geen opmerkingen: