dinsdag 22 maart 2011

In bed met Katie en Ronald

In het kader van de boekenweek kan dat lijkt me zo ;-)

Tot mijn grote schaamte moet ik bekennen dat ik tot nog toe nog niets van 'mijn' generatie literaire schrijvers heb gelezen! Daar moest maar eens verandering in komen dacht ik zaterdag in de bieb. Dus naar aanleiding van deze boekenweek heb ik maar eens een Giphart en een Zwagerman uitgezocht! En Ronald (Giphart) heb ik als eerste mee naar bed genomen :-) Tsja, daar lag al een Katie Ffordes, dus toen werd het wat druk in bed, maar ja tijdens de boekenweek mag je best een beetje meer dan anders, dus ze mochten allebei tegelijk, LOL. Dat kan gerust, want de één lees ik in het Engels en de ander (natuurlijk) in het Nederlands. Katie heb ik al uit, en met Ronald ben ik ook al een aardig eind op dreef. Het bevalt wel, dus ik zal zijn andere boeken ook binnenkort gaan lezen.
(oh, heerlijk voorjaar!)

En Katie Ffordes, tsja, dit is geloof ik het laatste boek van haar dat de bieb rijk is, wat ik nog niet gelezen had. Nu wel, haar andere boeken zal ik op een andere manier moeten zien te vinden (of misschien hebben ze die wel in vertaling, hoewel ik dat minder prettig vind)...

Grijp jij de boekenweek ook aan om eens iets nieuws of extra's te lezen?

Groetjes,

Merel

6 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik heb deze week het boek Sonny Boy gekocht,

Anoniem zei

Hoi Merel, je kent me niet ik heb me ook nog nooit gemeld, maar ik geniet ieder keer weer van je blog en ben zeker een trouwe lezer.
Komt er nog een vervolg op BOM van 2010? Dat de quilt in elkaar zit e.d. Ben heel benieuwd. Veel succes met je leuke blog.
groeten Jenny

Birdblocks zei

Hi Jenny,

Leuk dat je meeleest!
Het vervolg van de BOM van 2010 ligt in de kast te wachten tot ik tijd heb (of ruimte in mijn hoofd). Nog 2 dolly quiltjes en dan heb ik wat meer vrij indeelbare tijd, dan zal ik hem wel weer oppakken. (hoewel er nog wel wat andere dingetjes ook liggen te wachten op 'na de dollies' zoals de antieke)
Groetjes, Merel

Miranda zei

Nieuwsgierig open ik je blog...nadat ik las je met 2 personen het bed ligt...en hahaha, gelukkig geen heftige beelden te zien! Ook ik lees graag zo voor het slapen of 's nachts als ik niet kan slapen, maar dat kan nogal varieren van quiltboeken, romans, trillers, moziekboeken, historische boeken en ga maar door...

Shirley zei

Al 18 jaar neem ik de kinderen met de boekenweek mee naar de boekwinkel 'het Verboden Rijk' , en dan mogen ze ieder 3 boeken uitzoeken; is elk jaar een feest, ik weet niet wie er meer geniet, de kinderen, ik of de winkelier :-) zelf kies ik dan graag een nieuwe 'Bones' oid uit, lijken op de onderzoektafel,spanning en op het eind de oplossing; ik hou niet van open eind of vraagtekens als het boek uit is.

Jantine zei

Ik heb een kinderboek met opnieuw vertelde sprookjes gekocht en al menigeen voorgelezen!
Katie Fforde in het Engels, heerlijker kost kun je mij niet geven! Gelukkig zijn deze in pocket uitgave niet zo duur LOL