maandag 21 maart 2011

Lekker naar buiten

Oh, wat een heerlijk zacht weer was het op de eerste dag van de lente! Een mooi moment om eens lekker in Artis te gaan wandelen.
En als je nou denkt dat pauwen ijdel zijn...

...dit mannetje laat hier nog mooi zijn staart zien, maar...

...toen ik wilde inzoomen rende hij gauw het beeld uit! (met z'n kop dan, zie 'm er moeite voor doen), je ziet, z'n staart vouwt ook alweer in.

Die kleine panda blijft toch wel erg schattig. Ze hebben het perk wat teruggesnoeid, dus ze zijn wat beter te vinden, maar deze ging zelfs even voor ons op het hoge podium :-)

Kijk, lijkt Cesar te zeggen, ik ben een lief klein poesje, wil je me even in mijn buikje kroelen....?

terwijl een paar tellen later...
...bewijst hij toch maar weer een grote stoere vent te zijn, LOL

Deze musjes vonden dat we wat al te dicht bij HUN struik zaten!
Er werd vrij aggressief vlak langs mijn hoofd gevlogen, een paar keer achter elkaar! Of waren ze misschien boos dat we alleen koffie en thee hadden genomen en geen lekkere muffin ofzo erbij.

We hebben deze Kar-Kur... (argh, ik ben het vergeten, had ik maar even een foto van het bordje genomen):

... nog geprobeerd uit te leggen dat carnaval al voorbij is, maar hij bleef onverstoorbaar staan.

Wat een kleuren...

En heb je nog iets quilterigs gedaan dit weekend?
Ja, nou ja, niet heel veel. Kep ook nog gelezen (en het HH gedaan, en noem maar op...), en uh, nou ja, een paar naadjes genaaid. Ik denk dat alle quiltenergie dit weekend in Elst rondwaarde, waar een heel aantal quiltvriendinnen hun jaarlijkse quiltweekend hadden. En dan mag ik de nationale quiltdag in Amerika ook niet vergeten, die afgelopen zaterdag was, daar zal ook wel wat quiltenergie naartoe gevlogen zijn. Ik denk dat ik daarom niet zo heel veel heb gedaan ;-) Of zou ik mijn quiltenergie vorige week al opgemaakt hebben?, LOL. Ach, ik heb wel wàt gedaan:
De strokensets voor de randen van mijn Irish chain. En de achterkant, die ligt er bovenop ('k moet zelfs nog strijken!). Dat vind ik wel lekker, dat die achterkant al af is. De biezen liggen ook al gesneden klaar, maar die moeten nog wel aan elkaar. Dat is nog even een klus, want ik ga deze afbiezen met zo'n faux-piping bies, die ik een paar maanden geleden liet zien. Daarover, en over de geplande randen van de Irish, vertel ik nog wel in een volgend berichtje, wanneer ik er weer mee verder ga!

Hebben jullie ook van het mooie weer gebruik gemaakt?

Groetjes, 

Merel

3 opmerkingen:

R zei

Kasuarissen :)

inge zei

LOL om die leeuwen! die hadden ook last van lentekriebels

Miranda zei

Dat Irish quiltje had dat te maken met Saint Patricsday ,17 maart (feestdag wereldwijd van de Ieren,..waar iedereen die geen groen draagt geknepen mag worden, volgens de Amerikanen) misschien?