vrijdag 25 maart 2011

Nieuwe titels

Hi, wat vinden jullie van mijn nieuwe ^^^^^ header? Ik heb mezelf, naast een mooie afbeelding, ook meteen een nieuwe titel gegeven :-) Ik ben een beetje een scharenverslaafde, dus deze naam leek me wel te passen. Nou ja, 'nieuwe' header? De vorige header was eigenlijk als tijdelijk bedoeld, maar het heeft éven geduurd voordat ik er de tijd voor nam om iets mooiers voor jullie te componeren. Ik zal de foto's wel zo nu en dan wisselen hoor.

En omdat ik toch al aan het veranderen ben geslagen, vinden jullie nu ook een tabblad bovenaan dit blog waarop ik alle tutorials nog een keer verzamel, zodat je heel gemakkelijk kunt zoeken welk project of trucje je wilt zien. Het is een lijst met linkjes naar de bijbehorende blogtekst, met een foto. dus als je de tutorial niet meteen in beeld krijgt even verderop in de tekst zoeken, want ik schrijf natuurlijk nog wel eens over verschillende onderwerpen in één bericht! Uhm, de lijst is nog niet helemaal compleet, ik vul hem nog wel aan, maar het is even een uitzoekerij. (ik probeer eens wat extra mogelijkheden uit van het blogprogramma :-)  )
Misschien komt er in de toekomst nog wel eens een tabblad bij!En dan nu de andere nieuwe titel waar ik aan zal 'moeten' wennen (gelukkig heb ik nog een paar maanden ;-)   ): binnenkort zal ik er dus niet meer onderuit komen en kan ik door één speciaal persoontje worden aangesproken met de titel...


...


Tante Merel!

jeah, ik word tante! Leuk hè! (alleen die titel die je er bij krijgt, zucht!)
En bovenstaande stofjes heeft de aanstaande moeder uit mijn restenbak gevist om een beetje te laten zien wat ze leuk vindt! (N.B. deze stofjes zijn (helaas) niet meer verkrijgbaar!)

En om dit heugelijke feit te vieren zijn deze twee panelen, die toevallig vorige week binnen kwamen, in de aanbieding. Maar dan moet je wél even in de winkel zeggen dat je mijn blog leest natuurlijk! Normaal € 11,60 nú voor € 8,50

Meisje plukt appels


Jongetje speelt met een vlieger

(ook te bestellen door even een email te sturen met welke je wilt hebben en hoeveel enzo)

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

6 opmerkingen:

Trijnie zei

Gefeliciteerd. En wat een heerlijk excuus om een lief quiltje te maken voor de nieuwe wereldburger(es).
Trijnie

Carla Jansen zei

Gefeliciteerd Merel! Leuk, kun je een nieuw mensje ook de kunst van het quilten leren.....

Ons gezin en de Stichting zei

Allereerst gefeliciteerd dat je tante wordt en wat leuk bovenaan je blog.

Fijn weekend gr Henriëtte

inge zei

gefeliciteerd Tante! en heb je genoten van de eerste F1?

Shirley zei

Leuke header, de naam was me -schaam- eigenlijk nooit zo opgevallen, hoe was het dan eerst? En proficiat, aanstaande tante Merel! Ooh, je gaat een geweldige tante zijn, dat weet ik wel, veel plezier met de kleine quiltjes maken.

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat tante Merel! ;-)
Je nieuwe header en naam is knap, al kan ik me de oude header toch ook niet meer herinneren....