maandag 5 april 2010

Flying geese update 15

Hè ,hè, eindelijk weer eens echt iets te melden over de flying geese. Ik heb deze week lekker gewerkt aan een project dat ik jullie binnenkort zal laten zien en tussendoor heb ik drie rijtjes flying geese gemaakt. Ik hoef er nu nog maar vier dus het eind van deze fase is in zicht. Nu nog wachten op de perfecte stof voor de tussenstroken.

Die stof heb ik al een tijd geleden besteld, maar hij wil maar niet binnen komen. Nou ja, zo gaat dat soms met batiks, als het niet op voorraad is ben je afhankelijk van vanalles, tot aan de natte moesson aan toe. Mocht de stof in de tussentijd binnen komen, dan ga ik lekker door met dit project, zo niet dan zal ik een ander project oppakken om jullie wekelijks de voortgang van te laten zien. Maar zo ver zijn we nog niet.

Verder heb ik me dit weekend heerlijk beziggehouden met indoor dingen. Heerlijk een beetje cocoonen. Ik heb natuurlijk weer naar de Formule 1 gekeken, dit keer was de race in Maleisië en het was heel spannend. Ik moest wel redelijk vroeg op, maar niet zo mega vroeg als vorige week bij de race in Australië, voordeel daarvan was dat ik nog een lekkere lange dag over hield, waarin ik lekker heb zitten patchen en mijn lief nog even heb ingemaakt met een paar potjes 'Chicago poker'. Dat is een erg leuk bordspel dat een beetje gebaseerd is op poker, maar toch wel heel anders is, er zitten leuke specials in en ik kan mijn lief er mee verslaan, dus dat is meegenomen ;-)
Vandaag wou hij revanche en helaas heeft hij nu ook twee potjes gewonnen, dat de stand van vandaag op 2-1 voor hem brengt, maar aangezien ik gisteren 2-0 won is de totaalstand toch nog 3-2 voor mij :-)
Vandaag heb ik me, naast nog wat patchen en nog even wat voor het werk doen, beziggehouden met het altijd saaie HH, dus daar ga ik jullie verder niet mee lastig vallen!

Groetjes,

Merel

2 opmerkingen:

katrien zei

Je gaat nog steeds goed door met de leuke gansjes.

Yvonne aka sommeke zei

Leuke geesejes weer!