zaterdag 17 april 2010

Quotes

De zaterdag lijkt een goede dag voor quotes, vorige week schreef ik al een paar leuke opmerkingen die op de zaterdag waren langs gekomen, vandaag hoorde ik deze (allemaal in de winkel hè, dus je snapt de omstandigheden):

Quote 1:
Oh, can I just sleep here. Can I just stay here?
(vert.: oh, kan ik hier niet blijven slapen, mag ik hier komen wonen?)

Quote 2:
Hoi, ik kom in opdracht van iemand en die wil een stukje 'Dirty red' (het was een bestelling van een Engelse), weet u wat dirty red is?
- Uhm, nou dat durf ik zo niet te zeggen...

Even hierop voortborduren: Ik heb ook wel eens de vraag gehad of ik KNVB-Oranje had? Nou tsja, weten ze zelf bij de KNVB (Kon. Ned. VoetbalBond) eigenlijk wel wat dat is, dacht ik toen. Volgens mij zijn die shirts ook elke paar jaar anders, ik kan me nog wel herinneren dat de shirts van '88 erg bleek waren ten opzichte van andere jaren.

Ja dat zeg ik natuurlijk allemaal niet, maar soms denk je wel eens... Aqua is ook zo'n mooi voorbeeld. De ene vind zeegroen aqua en de andere vind het blauwste turquoise aqua. Dus je weet nooit zeker wat men bedoeld. Ik vraag altijd maar: wijst u maar aan wat u bedoelt, dan gaan we daarmee zoeken.

Nou nog eentje dan:
Quote 3: Kijk Jan, hier liggen ook allemaal DOEKJES....
(PARDON? Doékjes????)


Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

ps Dit is mijn 99ste post, de volgende is mijn eerste mijlpaal. Dat gaan we vieren, je leest in het volgende bericht wel hoe!

8 opmerkingen:

inge zei

super!

Petra zei

Ik moest erg lachen om al die opmerkingen. Iemand bij mij thuis zei ooit heel oprecht, bij het zien van een paper piecing block: " Het is net patchwork!"

Reen zei

Ik blijf het grappig vinden dat het kleurenjargon van een quilter zoveel uitgebreider is dan van 'de rest': ik ben op zoek naar een 'licht-baby-blauw' lapje. Mijn lief zucht alleen maar een haalt zijn schouders op: blauw=blauw=blauw!

Yvonne aka sommeke zei

Doekjes? Proest!

Marion zei

Hahaha, goeie quotes! Denk je dat ik van KNVB-oranje en aqua iets kan maken wat net patchwork lijkt? Doet u mij dan maar een grote zak vol doekjes!

Birdblocks zei

Nou Marion, ik zou er nog een beetje Dirty Red bij ingooien, dan wordt het wel wat!

IngridR zei

Die van de doekjes vind ik leuk!
Ik ga eens neuzen in mijn stoffen of ik 'iets'heb voor je mystery.

Anoniem zei

Laat die 100e maar snel komen. Ik heb tot nu toe genoten van die andere 99.............

groetjes Mieke