vrijdag 30 april 2010

Nog even gauw


Daar is tie dan, de stand, helemaal netjes en mooi, laat de klanten nu maar komen.

En daar kwamen ze ook, eerst verkocht ik al een boekje naalden uit mijn eigen naaikistje, ze waren nog dicht, maar ja, ik had die cheaters-needles (heel handig voor het wegsteken van quiltdraden van machinewerk) eigenlijk niet mee voor de verkoop. Maar de dame is blij, dus Merel is blij.

Vervolgens wordt ik door twee verschillende mij volledig onbekende Belgische dames gekust. (was heerlijk dames!) Dat bleken doorgeefkusjes te zijn van Yvonne, jullie weten nog wel van de 100ste blog kadootjes. Daarover kan je bij de drie dames trouwens nog een lief stukje op hun blogjes lezen! (zoek even hun blogadressen in het blogje over 100ste blog) Yvonne, dank je wel en graag gedaan, heerlijk hoor al die kusjes, stuur ze maar vaker langs, maar ik vind echte van u ook heel leuk :-)

Toen lunchen, ik gauw, gauw even naar het restaurant, had ik eindelijk een bord... Sta ik in de rij voor afrekenen, gloek, ik ben vergeten om geld bij me te steken. WAAH, wat nu? Gelukkig spotte ik toen Aart, van het blog Aarts paradijs en die wilde het wel even voorschieten, pfiew. (als mijn hoofd ook niet vast zit...). Aart bedankt!

Daarna verkocht ik ook nog het bolletje perlé 12 garen waar ik op dat moment zelf al mee bezig was, er was iemand die daar absoluut niet meer buiten kon, nou ja als ik dan eerst nog een metertje eraf mag halen, kan ik vanavond ook nog iets doen, zei ik, en ja hoor de rest van het bolletje is meegegaan :-)

Je maakt wat mee, heerlijk!

Kijk eens wat een verschil dat toch maakt een paar quiltsteekjes:

Hier kan je het bijna nog beter zien (met een beetje vreemde belichting):


Nog een foto van de beurs, ik laat natuurlijk nog geen foto's van quilts zien hè (kijk wat lief zomaar onbeheerd achterliet in de koek-en-zopie-tas):

De beste oreo's die er maar zijn, met een dikke laag melkchocolade eromheen! Jummie!


Groetjes en tot morgen, in Veldhoven of hier, bij het verslagje van morgen,

Merel


PS Inge, ik heb een postzegelstofje voor je gespot hoor!

6 opmerkingen:

Klaske zei

Ziet er leuk uit je stand,Merel, jammer genoeg kan ik hem niet in het echt bewonderen maar ik kom een keer bij je in Amsterdam hoor!

Yvonne aka sommeke zei

Tof hé, dat de Belgische quiltvriendinnen je plaatsvervangend kwamen kussen ;-)
Ik hoop dat er nog volgen!

inge zei

dank je wel Merel! ik kom af hoor morgen! een goeie verkoop gewenst!

katrien zei

Leuke stand.
Zie je morgen.

Shirley zei

Je zou denk ik zelfs je onderbroek verkopen als je er iemand mee kon helpen, wat ben je toch een schat he. tot zaterdag!

Birdblocks zei

Hi Hi Shirley, ik ben bang dat ik met mijn onderbroek niet echt iemand kan helpen hoor :-)

Yvonne, vandaag heb ik Marleen en Magda mogen kussen, maar die waren gewoon van hunzelf hoor! Toch jammer dat je niet eens mee kon gaan!