vrijdag 7 januari 2011

Mal

Ben je mal? Nou ik wel. Kijk maar:


Ik koop koekvormpjes. Word ik een koekebakker dan? Nee (ben ik al), ik ga ze als malletjes gebruiken natuurlijk! En het staat ook nog leuk, zo'n nestje rode hartjes!
Dat vind ik nou handig. En niet te duur, bij Xenos.

Verder kocht ik laatst djoezz. Juice, dacht ik, dus er zal toch wel wat fruit in zitten? Nou dat viel tegen, het is net zo zoet als het eruit ziet! En dat wazige... er zit ook een pietsje melk door(vanuit het pak al hoor, zoiets bedenk ik zelf niet!) (trouwens op vakantie namen we vaak sinaasappelsap met karnemelk (met of zonder siroop erbij), in een cafeetje, dat is erg lekker, dus misschien moet ik het toch maar eens zelf doen)

Zondag ga ik (als alles mee zit) even op bezoek bij mijn collega's van het Quilterspalet in Den Haag. Ze hebben een nieuw pand en houden een feestelijke opening in hun nieuwe grotere ruimte! Eens even kijken hoe het is geworden.

Denk je misschien: Gôh, wat zit ze toch uit haar nek te bloggen? Ja, dat klopt, vind ik zelf ook wel een beetje, maar ja ik moet jullie toch een beetje bezig houden, terwijl ik het nieuwe dollyquiltje nog niet mag laten zien. Nou ja, hij is ook nog niet af hoor! Ik moet nog het biesje... en misschien nog wat extra quiltwerk, dat weet ik nog niet... Maar morgen zal ik hem showen, beloofd, ook al is ie dan ook nog niet helemáal af, nog één nachtje geduld :-)


Groetjes,


Merel

1 opmerking:

katrien zei

Leuk om ze als malletjes te gebruiken,goed idee.