zondag 9 juni 2013

The sweetest thing


Vergat ik in het vorige berichtje toch de foto te plaatsen van de puzzel, nou bij deze! Het blijft natuurlijk een geweldige tekst ;-)


Helaas had ik gisteren na een drukke dag geen puf meer om een berichtje te schrijven, maar kijk eens wat ik in de post vond...

Een schattig kaartje met een lieve tekst van iemand die zo graag mijn blog leest. Er zat ook nog een klein cadeautje in, zo lief! Ik liep de hele verdere dag op wolkjes. Hanneke dank je wel, ik ga er zeker van genieten ;-)


En dan dit. Dit is de achterkant van de dollyquilt die ik (met de hand) aan het doorquilten ben. Ja flauw, ik laat hem nog niet zien, maar als ik er 3 of 4 af heb dan wel hoor, want dan ga je een beetje de indruk krijgen van wat de bedoeling wordt. Deze laat ik je alleen even zien om dat ik even wil delen dat ik zo nu en dan psychologische onderzoeken doe bij mezelf, HA HA!

Ik had netjes twee rijtjes van deze quilt met de hand gequilt. Op één avond nogwel! Ik was al op 1/3 schreef ik heel blij. Oh wat hoopte ik op een snelle affo! Maar ja netjes opgevouwen en in de kast gelegd. En dan de avonden daarna (moe) thuiskomen, op de bank ploffen en een beetje suf op mijn tabje gamen en naar bed. Terwijl ik wéét dat als ik het quiltje pak en een paar draadjes quilt ik een véél leukere avond heb, ook als ik moe ben. En dat ik daarna veel lekkerder (voldaner) kan gaan slapen.

Daarom even deze psychologie van de koude grond: Als ik het quiltje nou in het zicht leg op een kussen van de bank, met het handwerkblikje ernaast (en de mooie kant voor natuurlijk...) zal ik hem dan wel ter hand nemen? Ik ben benieuwd!

Wil je weten wat dat geheimzinnige gedoe allemaal inhoudt? Lees dan hier over de Dollyquiltclub die in augustus van start gaat!


Dan nog een laatste mededeling/oproep:

Lees je ook altijd zo graag je blogberichten via de Google reader en zit je met de handen in het haar waar we nou eind van deze maand mee moeten gaan werken? Hier is een petitie om de Google reader te behouden:

http://www.change.org/petitions/google-keep-google-reader-running


ik heb getekend, ik hoop maar dat het helpt! Teken je ook? En blog erover, misschien bereiken we er samen genoeg mensen mee!
Als je al een alternatief gevonden hebt dat je bevalt dan hoor ik dat ook graag! Ik ben nog steeds zoekende (ik heb bloglovin geprobeerd, maar daar kan ik het nog niet mee worden)


Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Even gedeeld op facebook, daar bereik ik meer mee dan op mijn blog.
Zal er ook een tweet aan besteden

dutchcomfort zei

Hoi Merel, ja jammer van Google Reader. Feedly en Bloglovin zijn beide prima alternatieven, hoewel ik de next (volgende) button van Google Reader zal missen. Je krijgt van Bloglovin iedere dag een mailtje waarin alle nieuwe posts staan en je kunt alle blogs die in Google Reader staan zo importeren naar Bloglovin. Zelfde geldt voor Feedly, maar die werkt het beste in Safari (een browser van de Apple Mac). Succes!
Nicolette