donderdag 27 november 2014

Over een beste dag

Een tijdje geleden alweer was mijn verjaardag. Die zelfde dag was er bij toeval een vertegenwoordiger in de winkel. Zij liet mij onder andere de monsters zien van de serie 'Best day ever' van Moda. Ik was op slag verliefd, dus ik heb er een aantal van besteld. Om van mijn verjaardag de best-day-ever te maken mocht ik de monsters van die serie voor mijn verjaardag ontvangen :-)

Ik heb er het mes in gezet:


Setjes maken:En allemaal vastnaaien:


en de andere kleuren aanvallen:


Ik deel elk lapje op in 5 gelijke delen, alle lapjes zijn een andere maat, dus er ontstaan verschillende breedte strookjes. Als ik ze allemaal per kleur aan elkaar zet, zijn de paneeltjes van één kleur steeds even groot.


Het is nog een heel werk, maar dat geeft niet...

Oh, ja en de rollen van deze serie zijn van de week binnengekomen, dus nu kan iedereen ervan genieten!

Ondertussen is het vanaf morgen in de winkel voor jullie ook de Best-Day-Ever, want morgen begint de feestmaand Sale. Vanaf morgen geldt de maak-de-rol-op korting op alle stoffen in de winkel (een korting van 3 euro per meter mits je de rest van de rol neemt). En boven hebben we ook nog een aantal rollen apart staan die nu voor slechts €12,=/meter te koop zijn (minimale afname 50 cm)
Zo kunnen we tegen het einde van het jaar de boel wat makkelijker inventariseren en het nieuwe jaar beginnen met allemaal leuke nieuwe dingen!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com


Birdblocks, quiltshop Amsterdam

creating rainbows

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat wordt een dagje Amsterdammen!!!!
Mooie stofjes snap je verliefdheid!!!
Groetjes. Adri.

10ekequilt zei

Ziet er prachtig uit en the best day ever zal voor mij 6 december worden ;-). Gezellig Bee en shoppen.
Groetjes eke