dinsdag 11 mei 2010

Flying geese update 18, opgejaagde ganzen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een flying geese update deed. Vorige week is het me geheel door het hoofd geschoten (shame on me) en daarvoor meldde ik alleen maar dat ik de foto's niet kon vinden.
(o.a. deze foto:)

(geen van deze stoffen is het geworden, de winnaar is donker als de bovenste met iets meer paars, en heeft de drukkere print van de onderste. Binnenkort zul je hem zien)  

Tse, mooie boel. Vandaag heb ik eindelijk weer een beetje aan het project kunnen werken, hoewel niet te veel, want het gewone leven kostte ook heel wat tijd :-) Door Veldhoven was het een en ander aan HH blijven liggen en zondag heb ik lekker Formule 1 gekeken en een bezoekje aan mijn ouders gebracht. Ik wilde vandaag eigenlijk graag alle vier de stroken af krijgen, maar ik houd het toch nog maar even op drie, anders haal ik middernacht niet met dit blogje, LOLNadat ik ze allemaal zo netjes in het gelid en op een rijtje heb genaaid, vond Thorgal dat er wel wat leven in de brouwerij mocht. Hij liet zijn snoet zien en de gansjes vlogen allemaal in paniek uit elkaar, of heeft die monsterlijke (meestal lieve) kat toch wat meer op zijn kerfstok?

Nog maar eens netjes neerleggen voor de foto dan maar:

Ik moest op een stoel staan voor de foto, anders kreeg ik niet de gehele lengte in beeld.

Zondag had ik nog even tijd gehad om een smal biesje rond de blauwwitte driehoekjes te zetten. Nu kan ik een brede rand gaan uitzoeken, zal ik de lichte stof met groot patroon daarvoor nemen?Groetjes, 

Merel 

3 opmerkingen:

Isabella zei

Die arme gansjes, om zo te worden opgejaagd.
Dat blauw/witte quiltje ziet er ook leuk uit.

katrien zei

Leuk hoor je gansjes.

Reen zei

Hey mop,
Ik weet niet of je al verder bent gegaan, maar ik zou denk ik wel kiezen voor een lichte stof met een groter patroon in blauw.....Ziet er leuk uit verder, en Thorgie is een boef die op zijn leeftijd nog even als een kitten tekeer ging :-) Houden zo! Groet, Irene