zaterdag 1 mei 2010

Veldhoven dag 3, zaterdag

Vandaag was de drukste dag van de week. Zondag is traditioneel altijd wat rustiger dan andere dagen (en dat geldt eigenlijk altijd voor welke tentoonstelling dan ook, dus wil je een rustige dag, kies dan de zondag). Mijn voeten protesteren, maar het was zo gezellig. Lekker veel bekenden gezien en gesproken. En (voor de insiders) Shirley betrapt met een verdachte doos onder haar arm:

Andere foto's dan deze heb ik niet voor jullie gemaakt, verder zijn mijn foto's allemaal van quilts, dus die laat ik lekker niet zien, kom morgen maar mooi zelf naar de quilts kijken!

Ik ga ondertussen gestadig door met het quilten van het hartjesquiltje, ik quilt met perlé 12 en luie grote steken langs alle naden, wat nog best aandacht vraagt, want ik wil wel de steekjes een beetje gelijkmatig krijgen en dit maatje zit nog niet in mijn vingers, dus het blijft even opletten. Als de bies erom zit zal ik ook nog langs de binnenkant van de bies gaan. Nu nog wat lijntjes in de blokken gaan toevoegen, ik weet nog niet wat ik nog zal toevoegen, maar dat zie ik wel als ik het oppak. Misschien nog wat hartjes quilten met paars in het linker bovenvlak, en twee boven elkaar in de roze verticale baan. Verder quiltwerk in het naturel stofje (een wat groffer geweven ongebleekte katoen, 'Country cotton' genaamd) zal ik moeten uitstellen, want dat wil ik in de kleur zelf doen en die heb ik niet bij me.

Dit staat er op de spiegel in de kamer:
Het is maar dat je het weet :-) Er staan door het hotel verspreid nog meer van dit soort puntige teksten.


Morgen nog één dagje, dan inpakken, en dan gauw op weg naar de katten :-) Ik heb ze gemist!

Groetjes, 
Merel  

4 opmerkingen:

Shirley zei

Ooh wat een leuke foto van mij, ik heb hem gelijk op m'n weblog gezet, vind je vast niet erg toch. Ja, 't was heel gezellig, heb ook genoten en kan het nog iedereen aanbevelen die de kans krijgt om te gaan. Jouw stand is gewoon de rust zelve, niet bomvol gepropt; kan me voorstellen dat die meneer jouw winkeltje gewoon snapte. Niemand in onderbroekennood gekomen?

Yvonne aka sommeke zei

Leuk om je verslagen te lezen!
LOL met Shirley's aankoop! Ze kan volgens mij zelf al een lampenwinkeltje starten.
Mooie laatste dag nog!

katrien zei

Haha Shirley met een lamp,toen we haar tegenkwamen had ze die nog niet,ze heeft echt wel een lapmentic.

Isabella zei

Zo te lezen heb je een geweldige beurs.
Wij zijn gisteren ook even bij je langsgeweest, het was gezellig!