zondag 2 mei 2010

Roadblogging, Veldhoven dag 4


Een beetje fanatiek misschien? Kijk zo zit ik in de auto op lange stukken:


Had ik al eens laten zien hoe ik mijn vingers bescherm:

Inderdaad, drie verschillende vingerhoedjes, Een rubberen met metalen kopje voor het doorduwen. Maar de neiging is daar om dan te gaan doorduwen met de ringvinger (want er zit iets 'in de weg' op de middelvinger), dus daar ook maar een hoedje op, die gebruik ik verder niet, maar al hij er niet zit neemt de ringvinger het werk over, zo niet. Dan nog een leren ringetje op het koontje onder de vingerhoed omdat ik ook vaak met de zijkant van mijn vinger doorduw en tsja ik houd niet van piercings :-)

Vandaag hadden we op Veldhoven bezoek van 'onze bus'. De bus die ik elk jaar organiseer voor de dames en heren uit de Zaanstreek en Amsterdam en omstreken, om de tentoonstelling te bezoeken. Het was gezellig hè dames! Ook ben ik wederom gezoend door Belgische dames, mmm, ik moest maar eens wat vaker iets leuks naar Yvonne in België opsturen :-). Eind van de dag de bussers uitgezwaaid en om 5 uur afbreken en inpakken!
De stand was vlak voor het inpakken nog net zo mooi als aan het begin, we zorgen heus wel dat we ook voor de zondagse bezoekers nog genoeg moois te koop is:


Ruim een uur later zit alles in de auto en zijn we onderweg naar HUIS!

En nu nog een paar steekjes doen, we zijn Utrecht alweer gepasseerd!

Groetjes, 

Merel

4 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

De busreis was weer super georganiseerd. En wat een enig zakje met inhoud kregen we toen we in de bus stapten om naar huis te gaan. Je hebt ons verwend Merel. Op naar volgend jaar.
groetjes Elly

inge zei

een handwerkje in de wagen, doe ik ook vaak, zalig!

Yvonne aka sommeke zei

Super zeg, dat enkele dames je kwamen kussen op mijn vraag! ;-) Ik hoop dat het een goeie beurs/TT voor je was!
En die volle auto, die ken ik natuurlijk, van na het quiltweekend!

Anita deR zei

Wat heb ik genoten van je logjes, zo was ik toch een beetje mee. Wij hadden veel regen en ik had dus grote spijt dat ik niet voor je busreis had gekozen. ( vette pech) Ga je nu weer verder met de mysterie???