zaterdag 8 mei 2010

Nieuws over Dolly Quilts

Alle gegevens over een jaar rond Dolly Quilts maken staat nu op de website!

We beginnen volgende maand en houden steeds op de tweede zaterdag van de maand vanaf half twee een gezellige bijeenkomst om samen een start te maken aan de Dolly Quilt van die maand.

Kijk hoe leuk het staat om een paar van deze kleine quiltjes bij elkaar op te hangen! Ik ga gauw vooruit werken zodat het voorbeeld op tijd af is, ik heb er zin in!

Wil je inschrijven: stuur gauw een email naar de winkel!Soms is het fijn als je weet dat je vriendinnen hebt! Soms heb je even een schouder nodig en dan is die schouder daar ook. Kijk waar Anita vanmiddag ineens mee voor mijn neus stond:

Lieve Anita, heel erg bedankt, je bracht een glimlach terug op mijn gezicht! Om maar niet te spreken van de heerlijke fleurige bos tulpen die nu op tafel staat te stralen!
Ook de lieve mailtjes die ik mocht ontvangen, heel fijn zo'n arm om je heen, al is die soms virtueel! Jullie weten zelf wel wie ik bedoel, heel lief :-) Dat heb je soms gewoon even nodig en dat het er dan ook is is echt super!

Groetjes, 

Merel  

3 opmerkingen:

Katrien zei

Hé dit lijkt wel leuk al die kleine quiltjes.Jammer voor mij wat te ver.Ik zag tussen de data ook 9 okt staan.(quiltweekend )

Yvonne aka sommeke zei

Nee, je staat er niet alleen voor! Lastige tijd, je komt er wel door!
Kuuuuuuuuuus

Elly (creatieveling Elly) zei

Vanmorgen kreeg ik een foutmelding en lukte het niet een bericht te plaatsen.
Wat een schat is Anita toch. Ik liep met haar mee op zoek naar een bloemenstal, maar geen flauw idee dat het voor jou was.
Een oppepper kun je altijd gebruiken en helemaal in de vorm van de tulpen.
Ga lekker met (weer een nieuw) project aan de gang. En sterkte straks met tellen!
groetjes Elly