vrijdag 23 april 2010

We hebben een winnaar

Om te bepalen wie er gewonnen heeft heb ik de random number generator van deze website gebruikt. Nu ben ik niet zo handig dat ik dan een plaatje van het scherm kan maken en dat hier laten zien, dus jullie zullen moeten geloven dat het klopt, nummer 21 heeft gewonnen. Dat is geworden: Janine van Dijk (dit doordat er ook een paar emails binnen zijn gekomen, dus niet gaan bellen dat Janine 19e is hoor!). Het moet bijna wel een random nummer zijn hè, want als je haar reactie leest schrijft ze dat ze eigenlijk heel gemeen is :-)  door alleen nu een reactie te schrijven (en ze denkt ook al dat complimentjes me teveel naar het hoofd gaan stijgen, LOL)! Maar ze doet ook een leuk voorstel. Ik zal de reactie even kopiëren:

Allereerst van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ja, ik ben ook een stille lezer. Ik verheug me altijd voor jouw verhalen en ga er ook lekker voor zitten en neem de tijd.
Slechts 1 keer heb ik gereageerd. Meestal heb ik niets te vragen of te vertellen. Reageren moet wel zinvol zijn vind ik anders is het zonde van jouw tijd, je bent druk genoeg. Alleen maar complimenten, daar zou je niet goed van worden.
Nu is reageren wel zinvol, maar uit eigenbelang :-), gemeen he?
Ik denk dat het halen van de 200e blog geen probleem hoeft te zijn als dan alle lezers jou verrassen met een kadootje? Lijkt je dat een goed voorstel? Zie je het al voor je? Zou geweldig zijn! Ik ben dan in elk geval van de partij!
Hartelijk groet, Janine


Ik vind het ontvangen van cadeautjes natuurlijk heel leuk, maar dat laat ik lekker van jullie afhangen hoor. Weet je ik regel voor de verjaardag van de winkel altijd al cadeautjes voor mezelf: Ik schrijf een wedstrijd uit met een door mij ontworpen patroontje en daarop ontvang ik dan een heleboel leuke blokjes (van 10x10 cm). Dat is voor mij een heerlijk cadeau, dus mijn voorstel (naar aanleiding van Janines reactie) is dat jullie allemaal een blokje insturen voor de volgende wedstrijd die ik binnenkort zal lanceren. De winkel bestaat 8 augustus 2010 alweer 7 jaar! Ennuh, nee ik denk niet dat ik het voor elkaar zal krijgen om de 200ste blog op of rond diezelfde tijd te produceren, LOL

Janine, je kan een leuk pakketje tegemoet zien hoor! De andere pakketjes zijn allemaal richting België onderweg gegaan begin deze week.

Groetjes, Merel

www.birdblocks.com

6 opmerkingen:

katrien zei

proficiat Janine

Yvonne aka sommeke zei

Gefeliciteerd Janine! Jij hebt een leuk idee ;-)
Kom maar op met die volgende wedstrijd Merel!
Goe weekend!

Janine van Dijk zei

Geweldig leuk, wat een verrassing bij terugkomst te lezen dat ik in de prijzen ben gevallen. Ben reuze benieuwd natuurlijk wat er in de bus zal vallen. Ontzettend leuk en bij voorbaat al heel erg bedankt Merel.
En natuurlijk ben ik van de partij bij het maken van een blokje.
Een goed weekend aan alle lezers.

Hilde zei

Hoi Merel, origineel om jezelf op zo'n manier een kado te doen, ik ben al benieuwd wat het zal worden want ik zal ook een blokje opsturen. Groetjes

Janine van Dijk zei

Merel,
Vandaag trof ik het beloofde cadeautje aan bij de post. Leuke vrolijk gekleurde lapjes en een boek met vrolijke quilts met werkpatronen. Ik ben er erg blij mee.
Heel hartelijk dank!!!flymo

belinda zei

hey dag Merel,

het lijkt mij leuk om een lapje te maken voor je verjaardag (allee, die van de winkel). heb je een patroontje, of is het jou om het even?
(dit is de eerste keer dat ik iets post, dus hopelijk lukt het, want ik ben niet zo'n computerfan: geef mij maar naald en draad!!)
vele groeten,
Belinda