vrijdag 30 april 2010

Veldhoven dag 2, koninginnedag

Vandaag had ik een oranje elastiekje in, het is immers koninginnedag. Verder heb ik er helaas weinig van mee gekregen. Alleen even een kort beeld op een tv zonder geluid in de gang hier, waarop ik zag dat de koningin met alle begeleiders door de regen moesten. Het weer was hier ook minder, maar niet zo erg (of niet zo erg toen ik even buiten liep).

De dag begon heel leuk toen ik van een langslopende heer dit commentaar op mijn standje kreeg:
Uw stand is een verademing!
Waarop ik zei: dat vind ik een compliment, waarop hij zei: dat is het ook. 
Daarna kregen we een heel leuk gesprek over kleuren en hoe die je beïnvloeden. Hij vertelde me dat de kleur rood volwassenen anders beïnvloed  (je raakt geagiteerd of zelfs agressief door veel rood, terwijl groen een heel rustgevende kleur is) dan kinderen onder de 7 jaar (die rood wel als rustgevend kunnen ervaren). Toch eens googelen of ik daar iets meer over kan vinden.


Deze foto maakte ik gisteren toen ik heel even naar buiten liep om de drukte even achter me te laten (kijk gelukt, LOL )
De omgeving van het gebouw is erg mooi, alleen heb je daar als je een maal binnen bent helemaal geen weet van, doordat de hallen zo dicht zijn heb je geen idee wat er buiten dat wereldje zich afspeelt, mooi weer of grauw en donker? Rust of drukte? Geen idee.

Deze enorme boom staat met een steigerpijp (niet op de foto te zien) als stut:


Vandaag heb ik het schaakbordquiltje af gekregen, de laatste biezen zijn tegengenaaid en ik heb zelfs de tunnel vast gezet, jippie een echte AFFO!!!!Morgen ga ik wat quiltwerk toevoegen aan het frisse hartjesquiltje waar ik begin deze week aan begon.

Dan ga ik jullie één foto laten zien van de tentoonstelling: Deze quilt hangt zo'n beetje voor mijn stand. hij is gemaakt door een Israëlische. En die kwam zelf langs, dus toen ze even ging poseren bij haar quilt heb ik ook gauw een foto gemaakt.

Ancient rhythm door en met Ada Mizrahi


Groetjes, 

Merel  

4 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Inderdaad een mooi compliment en wat je zeker tot denken zet. Leuk.
Terwijl jij in Veldhoven zit, is je website site van de dag bij de startpagina.
groetjes Elly

inge zei

hei Merel, leuk je weer even gezien te hebben. en bedankt voor de tip over het stofje, het is een schatje! leuke affo heb je gemaakt!

Miet zei

Joehoe Merel tot morgen !!!! Ik kom zeker eens bij je langs om je mooie standje eens in het " echt" te zien :o)

katrien zei

Leuk je nog eens ontmoet te hebben.