dinsdag 23 april 2013

Als het maar rood is


Die hoge gebouwen op het tasje zijn zelfs vanuit de verte indrukwekkend. Het hoogste gebouw ter wereld, zagen we goed verlicht vanuit het vliegtuig (landing en start beide in het donker) en vanuit de verte. Het is echt heel hoog, hoewel je niet zo goed kan zien hóe hoog, omdat er niets in de buurt komt, dus je raakt het gevoel van schaal snel kwijt!

Nou mint tea en geborduurde schoentjes hoef ik niet uit te leggen. Was trouwens nog wel even een gedoe zeg, die schoentjes, mijn maat was toch wel erg moeilijk (39), ze hebben daar zeker allemaal kleine voetjes, en toen moest ik ook nog 40, want ze vielen zo smal. De verkoper moest er helemaal voor bij zijn buren shoppen ;-)
En dat alles vóórdat hij een prijs had genoemd, nee, zei ie, eerst passen, dan zie je hoe leuk ze zijn zeker.
En toen noemde ie toch een prijs! Dus ik meteen weggelopen. Kwam hij toch de hele straat achter mij aan! Uiteindelijk voor een derde van de genoemde prijs ging ik akkoord. Zal ik evengoed nog wel mee opgelicht zijn, maar goed... ze hebben trouwens geen links en rechts, gek hè? Het zal wel naar je voet gaan staan. De bodem heeft ook echt de vorm van die stiksels die je ziet.


En dan dat ronde potje... Wie weet wat het is? Ik ben benieuwd of jullie het weten. Tsja, het is rood, dus ik 'moest' het wel kopen, LOL


Nog wat sfeerbeelden van de stad, een minaret (rechts) en links in de verte wat van die moderne wolkenkrabbers. Dit is het oudere gedeelte van de stad, dus nog wat meer oudere gebouwen, langs de rivier (?).Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

8 opmerkingen:

Marjon Savelsberg zei

Geweldige schoentjes!!! Ik ben een beetje jaloers. Heerlijk joh, zo'n "ontvoering" naar verre streken. Dat rode spul lijkt ernstig op saffraan, maar ik kan het helemaal mis hebben.

Saskia Smit zei

Hennep?

Anoniem zei

is dat rode potje een buddy burner?

Miranda zei

Merel...Dubai...hoe decadent kun je zijn...heerlijk gewoon!!! Het rode potje lijkt wel saffraan. Een kostbaar goedje overgens hier in Nederland...en de rest van je aankopen...zo fijn om weer eens even lekker weg te gaan!

Anoniem zei

Super, wat een weekendje, dat willen we allemaal wel.... grappig van die muiltjes, afdingen is ook een vak.

Anoniem zei

Super, wat een weekendje, dat willen we allemaal wel.... grappig van die muiltjes, afdingen is ook een vak.

Carla zei

Ziet er ontzettend leuk uit!
Rode thee?

Fijn weekend en groetjes,

Carla

Charlotte. zei

Ik gok ook op Saffraan.