donderdag 18 april 2013

Over een nieuw speeltje

Ik heb een nieuw speeltje:

Begin ik even te zeggen dat ik er geen internet op heb! Want anders kom ik helemaal niet meer aan naaien toe :-)
Dus zoek mij niet op wordfeud, facebook of ruzzle, LOL

Gisteravond heb ik daar even een hoesje voor gemaakt, zonder klep (dat was het eerste commentaar) dat is bewust, want ik wil het hoesje gewoon in mijn tas laten zitten en het ding er dan in laten glijden. Gewoon tegen het krassen. En ik ben dus niet zo dol op de satijnsteek, ik heb er het geduld niet voor ;-)

Voor de vulling gebruikte ik de hittebestendige vulling; met dat metaalfolie erin (ik hoop dat dat als een soort van kooi van Faraday werkt. Voor de voering gebruikte ik een stukje dweil, van die microfiber, dan poetst mijn scherm meteen een beetje als het tablet in het hoesje schuift ;-)

Deze wilde ik ook nog even laten zien:

Riet maakte op mijn verzoek dit schattige toilettasje van zelf geplastificeerde stof (je ziet het ernaast liggen). Zo leuk, nu kan je van elk willekeurig stofje een geplastificeerde versie maken en daar dan weer iets leuks mee doen. Het is heel gemakkelijk te verwerken.

En omdat ik er nu eindelijk aan dacht om foto's te maken hier voor de derde dag op rij mijn Red squares ;-)

voor én na inspectie:

Je ziet hier nog heel veel blokken waar dezelfde lapjes in zitten, maar omdat er nog een enorme berg lapjes volgt zullen die in de quilt straks niet zo dicht bij elkaar zitten hoor.

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja leuk is die hoes, maareh, ik doe wel aan Wordfeud en Ruzzle, en ben ook best nog productief (alleen kan ik over mijn laatste quilt in wording nog niet bloggen!, wel facebooken, want dat doe ik ook) Leuk die kat zo over de layout van de blokken, werkt als een soort schaal, dat je kuntzien hoe groot het is. Normale mensen leggen er een meetlatje of muntje naast, wij laten de kat er op liggen/lopen