donderdag 4 april 2013

Over het biesje met hulp

Het is nu eenmaal zo dat ze mijn grootste fans zijn: mijn katten. Zodra er een Work in Progress is dan zitten ze er met hun neus bovenop, wat zeg ik regelmatig zelfs met hun krentjes :-)
Wat niet altijd helpt in de voortgang van het werk, maar ja, je kunt die die-hard fans natuurlijk niet teleurstellen door ze weg te sturen...

De strijkplank is een heel interessant ding, behalve als ie in of uitgeklapt wordt, dan is ie ineens heel eng! (terwijl ik toch mijn best doe om dat nare metalig-schurende geluid zoveel mogelijk te vermijden). Zodra ik even een hoekje ruimte laat dan zit er een kat op.

Net als de quiltberg achter mijn machine :-)

Het laatste stukje bies heb ik met enige weerstand weten vast te naaien, omdat madam niet van zins was om op te staan, of, na licht aandringen van mijn kant enkel opstond, omdraaide en zich weer terug nestelde in de quiltwolk :-)
(hoe gek ben je als je je zo op je kop laat zitten door een kat? Och, dat wisten jullie toch eigenlijk al?)

Maar hij kwam af! (foto in het laatste avondlicht)

Kijk maar, of kom hem lekker in Rijswijk 5-6-7 april 2013 bewonderen, LOL (volg de link voor korting op de entree)

en een foto bij daglicht:Quiltwerk hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn :-)

Naast deze quilt neem ik ook het werkje mee naar Rijswijk waar ik vanavond aan werk, ik gok dat ik de top wel afkrijg, mijn favoriete onderwerp: de regenboog. Van deze en van de Kid's Parade zijn pakketjes te koop in de stand in Rijswijk, na de beurs ook in de winkel!

Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Roos haal je toch gewoon even opzij haha
Veel plezier in Rijswijk

Miranda zei

De grootste fan dus van jou quilt is die kat! Geweldig leuk....tot morgen...