maandag 1 april 2013

Over een retourtje


Zodra er een (nieuwe) quilt is ligt Rosie erop. Toch even uitproberen of die net zo lekker ligt als die anderen allemaal...

Nou zo te zien bevalt het wel. Maar.... is dit wel een nieuwe quilt? En waarom heb ik hem dan niet gemaakt zien worden.... en... is het eigenlijk wel één quilt, of zijn het er zelfs twee?


Het zijn er twee, en ze zijn retour gekomen. Mijn opa(97jr) is voorzichtigaan zijn huis aan het opruimen. En deze quiltjes zijn daarom terug gekomen. Rosie heeft ze niet gemaakt zien worden, want daar is ze te jong voor ;-)

De quiltjes zijn gemaakt voor mijn oma, dat kan je wel zien aan de kleuren :-) Grijsblauw, met roosjes. (foto's zijn buiten op het buitenhok van het asiel gemaakt) Je kan ook zien dat ze 'oud' zijn doordat ze bijna niet zijn doorgequilt, alleen in de naad. Toen durfde ik nog niet zo goed :-)

Dit kleintje is gemaakt van een stofje waar oma gordijnen van had, de restjes kwamen naar mij, en gingen zo verwerkt weer terug :-) Dit hele quiltje was ik vergeten! En in die tijd maakte ik nog geen foto's van alles, sterker nog, ik had nog niet eens een digitale camera! Een soort prehistorie, LOL nu dan maar in de herkansing.Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

2 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat bijzonder die " oude " quiltjes

Caroline Heinrichs zei

Hello and I love your pink crazy pieced quilt. Thanks for having a translation button, it makes it sew simple to read then.
Cheers!