vrijdag 28 september 2012

Over boeken, Simplify

Ohhh, boeken kun je nooit genoeg hebben, vinden jullie ook niet? Ik vind bijna in elk boek wat ik zie wel een quilt die ik wil maken :-)

En soms, soms wil je gewoon bijna alle afgebeelde quiltjes maken, of een bepaalt quiltje wel 10 keer maken in steeds andere kleurtjes en printjes. Nou dat heb ik bijvoorbeeld bij dit boek Simplify, van Camille Roskelley.

Zeg nou zelf, dit zijn toch snoepjes:

Deze kan heel goed voor een jongen of de man in je leven. Het hoeft niet altijd een vissen en berenprintje te zijn hoor, de juiste kleuren en een mooi abstract/grafisch patroon wordt door de heren ook heus gewaardeerd :-)

Oh en deze, daar wil ik zelfs wel weer een poging tot appliceren wagen (ik moet niet zeuren, want ik kan het heus wel! En bovendien kom ik er elke keer áls ik het doe weer achter dat ik het op een vreemde manier een heel rustgevend werkje vind. En tóch.... doe ik het niet vaak, gek hè?)

Voor die schulpjes heb ik een truc, zodra ik deze quilt werkelijk in productie neem zal ik die laten zien, ok? (ik zal die truc trouwens ook voor de grote cirkel, en misschien zelfs voor die bloemblaadjes toepassen... oh wat een streek, nu maak ik jullie vast heel nieuwsgierig)

Als je van deze quilt een maand lang wilt genieten kan je ook de kalender van dit jaar kopen, want deze staat op de voorkant (en op maand.... )
 
(deze foto, die ik van de website van de groothandel plukte, is volgens mij wat overbelicht)

Dan nog even dit: Eind van deze week is mijn aanwezigheid elders gewenst ;-) dus de winkel is vandaag vrijdag 28 en morgen zaterdag 29 spetember 2012 gesloten! Vanaf dinsdag 2 oktober 2012 sta ik weer geheel opgeladen en vol inspiratie voor je klaar :-)


Groetjes,


Merel

www.birdblocks.com

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi Merel,
Lijkt me een leuk boek, en ja je maakt me erugggh nieuwsgierig met jou nu nog onbekende methode....
Blijf je volgen!
Wel late reactie van mij he maar goed beter laat dan nooit.
Groetjes Adri.