zondag 10 januari 2010

BB Bee van zaterdag 9 januari

Gisteren was de maandelijkse inloop Bee weer, wat altijd een gezellige boel is op de tweede zaterdag van de maand. Kom ook een keer en proef de sfeer. Je hoeft je niet van te voren op te geven, je kunt gewoon aanschuiven.

Dit keer stond in het teken van de Little Quilts of Love. Helaas was de opkomst wat magertjes, vanwege het weer, maar een aantal dames hebben zelfs nog even gebeld, dat ze wel (een) quiltje(s) hadden gemaakt en dat ze dat in de loop van volgende week wel komen afgeven. Dat kan want ik heb met de co├Ârdinator afgesproken dat jullie allemaal de quiltjes bij ons in de winkel kunnen afgeven. Iedereen die in de maand januari van 2010 een quiltje komt inleveren krijgt een FQ kado!

Het was gisteren een hele gezellige en intieme bijeenkomst waarin hele persoonlijke gesprekken afgewisseld werden met vrolijke dingen. Jo kwam bij ons haar 56 jarig huwelijk vieren :-) dat was precies op 9 januari. Piet (haar man) kwam ons een doosje bonbons brengen. Lekker hoor!

Helaas ben ik het fototoestel vergeten mee te nemen, dus foto's volgen nog! (en is dit een saai foto-loos blogje) Ik zal voor morgen eens proberen hoe het gaat foto's te maken met de ingebouwde camera van het laptopje. (Dus let niet te veel op scheef en onscherp, please?)

Vandaag lekker een binnenblijf dagje met wat HH moetjes en verder lekker veel quilten. Morgen weer een update van de flying geese. Katrien (klik) organiseerde deze wekelijkse show and tell, je vind aan de rechterkant een lijstje met bloggers die ook mee doen met deze wekelijkse update.


Groetjes,

Merel

Geen opmerkingen: