dinsdag 5 januari 2010

Block of the Month BOM 2010 Deel 1 en 2

Hij is online, het eerste deel en meteen ook maar het tweede deel van de BOM: BBSQ 201, of te wel Birdblocks Sampler Quilt 2010. Ik vind hem zelf heel mooi geworden en ik hoop jullie ook.


Dit is slechts de layout, de blokjes worden gaandeweg ingevuld.
Kijk hier (klik) om direct naar de juiste pagina te gaan.

En dan nog even een stukje uit het hoofdstuk Sensatie:
Dit gebeurde hier vanmiddag voor de deur:

De neus van de auto stond in de andere richting toen ie nog reed (links op de foto, richting Dam), maar helaas reed hij een beetje te veel midden op de trambaan en werd geramd door een tram die in de tegenovergestelde richting reed (rechts op de foto, richting Station). (tsja, een tram gaat echt niet een stukkie voor je opzij hè). Een doffe klap een hoop schade en een taxichauffeur die een tijdje zonder wagen zit. Een hoop mensen in de tram die eerst door elkaar werden geschud (in een tram heb je geen veiligheidsgordel om, dus je vliegt alle kanten op) en vervolgens hun weg richting station te voet moesten vervolgen. Zonde hoor van alle tijd, geld en materiaal wat hier weer eens 'voor niets' richting schroot gaat. (Om maar niet te spreken van 5 (!) politiemannen die het takelen van de auto op de sleepwagen in de gaten moeten houden, op de foto zie je er 3, aan de andere kant stonden er ook nog 2)


En dan nog even een stukje uit het hoofdstuk Lief en Leed:
De verkoudheid is alweer bijna over, dag 1, eergisteren) was een dag die in het teken stond van niezen, dag 2, (gisteren) was het snotteren dat de klok sloeg en vandaag klink ik alleen nog maar heel hol (sexy...ahum), maar is er verder weinig meer aan de hand.

Groetjes,

Merel

www.birdblocks.com

4 opmerkingen:

Shirley zei

overkill aan toezicht bij de politie, en zo met die handen in hun zakken kon je hun strakke kontjes goed bewonderen, hehe.

Marielle zei

Wat een grappige naam heeft het 2e blok, ik moest gelijk aan je snot verhaal denken als je het op z'n hollands uitspreekt LOL

Annelies vdB zei

Hé, je hebt het op de foto gezet !
Ik moest gisteren werken en het was een behoorlijke klap.
Gelukkig geen ambulance nodig.

Reen zei

Tja, dat krijg je als het vlak naast het politiebureau gebeurt! Iedereen die niet vreselijk druk is met andere dingen, gaat even quasi nonchalant een luchtje scheppen!