maandag 18 januari 2010

Flying geese update 7

Jippie, ik ben op de helft!....

Van het aftekenen van de ondergrondjes, LOL. Je dacht toch niet... nee zo'n groot plan als ik vorige week liet zien, zo snel gaat dat nu ook weer niet. Hoewel ik heb mijn eerste strook af, en ik heb toch besloten om ze langer te maken dan 2 meter, dus maar meteen 2,25 m lekker ruim. De boeken op de foto zijn het resultaat van een net gemiste pont, dus even een kwartiertje in het station doorbrengen...dure business hoor de pont missen :-)

Vorige keer liet ik twee stroken van een meter zien, dus deze week nog een baan van 5 gemaakt, en deze allemaal aan elkaar gezet en de smalle stroken erlangs. Binnen fotograferen past niet meer met zo'n lengte, dus de gansjes mochten weer even naar buiten:

De eerste lengte is af, van de vier, dus dat wil zeggen dat ik met het gansjes naaien alweer op een kwart ben, twee mijlpalen (LOL) tegelijk! Toch groeit het wel ongelofelijk hard, als je bedenkt dat het slechts een tussendoortje is, maar ja die wekelijkse updates houden je scherp en aan het werk. Super idee van Katrien (klik)! Inge (klik) laat deze week een klein beetje zien hoe zij de gansjes gaat verwerken, ik ben benieuwd hoe het straks wordt afgewerkt....
Daarna werden de ganzen nog even door Roos bejaagd onder haar quiltje in wording:

Oh, mag dit niet, lijkt ze te denken, of, oef betrapt :-)

Het lijkt wel of ze weet dat ik dit quiltje voor haar maak, ze is er helemaal gek van, elke keer als het op de bank ligt gebeurd er zoiets:

ze kruipt er direct onder, of op:

geweldig hè.

Nog één foto voordat ik weer verder ga, het is het volgende tussendoortje waar ik aan werk.

Ik vertel er lekker nog niks over, vraag je eerst nog maar even af waar dít nu weer voor is. Morgen meer hierover!

Groetjes,

Merel

4 opmerkingen:

katrien zei

Leuk hoor je kleurrijke gansjes.

inge zei

mooie geesjes!

Yvonne aka sommeke zei

Mooie tussendoortjes! (noem je eigenlijk alles tussendoortjes? ;-))

Birdblocks zei

Tsja, misschien ís alles wel een tussendoortje. Maar nee, ik heb ook nog wat lopende projecten, waar ik dus inderdaad altijd van alles tussendoor pers, maar je zal zien dat dit tussendoortje seizoensgebonden is en dus echt even tussendoor moest :-)